userПрофил

242*40 мм Плоско Острие на Бръснач Стъргало Без Драскотини Бръснач Ножче за бръснене За Премахване на Боя, Лепило Лепило Стъргало С Дълга Дръжка Инструмент

Инв.:s452442Категория:Инструменти

9.41лв. 19.59лв.


Описание


Характеристики:

* Стъргало с дълга дръжка: дръжка за премахване на стикери по предното стъкло е 9,25 инча / 23,5 см с нож ширина 1,58 инча / 4 см, което е идеално за работа в труднодостъпни места.С помощта на ръчно винт за затягане на дръжката може лесно да се промени острието на бръснач без никакъв инструмент навсякъде.

* Стъргалка, за да се бритвенных остриета без драскотини оборудван с ергономична извита дръжка за по-голям комфорт и контрол, който ви позволява да извършвате работа с по-малко усилия, което прави почистването по-бързо и по-лесно.

* Остро, но не царапающееся пластмасово ножче за бръснене ви дава възможност за почистване на стъкло, не от надраскване на повърхността.

* Пластмасова стъргалка е изработен от висококачествена пластмаса със здрава конструкция, който е здрав, гъвкав, него не е лесно да се деформира и да се прекъсне.

* Стъргало с плосък нож е идеален за премахване на винил, етикети, стикери, лепила, автомобилни лепенки, боя, стъкло, разлика между плочките и други остатъци от плотове, печки, бои със стъкло, стени, метални и други повърхности.

Спецификация:

Име на продукта: Скребковый инструмент, с дълга дръжка

Материал: Пластмаса, неръждаема стомана

Цвят: Както е показано на фигура

Размер: (приблизително) 242*40 мм

Подходящ за: премахване на винил, боклук, стикери, табели, лепило, стикери, етикети и бои със стъкло, стени, домакински уреди, метални или готвене панел с различни повърхности.

Количество: 1 бр.

Пратката включва:

1 × Стъргало с дълга дръжка

Забележка:

1. Преход: 1 cm = 10 mm = 0,39 инча.

2. Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркостта на светлината.

3. Моля, оставяйте малко отклонение на данните при ръчно измерване.


Спецификация


  • Произход: Континентален Китай
  • Тип: Детайли за Ръчни инструменти


Коментари