userПрофил

БДСМ Огромна Силиконов Анален Накрайник, Вибратор С Животни, Анален Удължител, Тренировочная Търтей, Вибратори, Чудовище, Член на Секс-Играчка За Двойки, Игра За Възрастни

Инв.:s448479Категория:Секс-играчки

68.61лв. 91.49лв.

  • стъклена вилица au, огромна розова корк, вибратор мъжки секси chargebal, огромна дълга анален накрайник, двоен силиконов анален вибратор, топ бдсм, чудовище, демон вибратор, жена робство, кола играчки за домашни любимци, дракон голям вибратор

Описание


Добре дошли в GXLOCK, нашите продукти е гарантирано безвредни за човешкия организъм, моля, бъдете сигурни за използване, моля, следете на нашия магазин, да се възползват от допълнителни отстъпки!!!

КОЙ Е НАЙ-ДОБРИЯТ ВИБРАТОР ЗА МЕН?

Най-добрия дилдо за вас - това е този, който идва с функции, които отговарят на неговото предназначение.Ако сте начинаещ, изберете малък вибратор и да го използвате с лекота, тъй като ще го използвате по-често.С течение на времето можете да отидете на вибратор по-голям размер, ако искате.

Реалистични вибратори с телесен цвят, които наподобяват на пениса с венами и текстурированными тестиси, отлични за промяна на роли и ролеви игри.За да се прояви творчески подход към ролевым игри, използвайте вибратори животни или чужди вибратори.

КАК ПРАВИЛНО ДА СЕ ПОЛЗВАТ ВИБРАТОР?

Изберете най-подходящия вибратор - изберете този, който отговаря на вашите нужди и желания.Обичам усещането, че сте пълни и разпъва?Вие със сигурност ще намерите нещо подходящо ви от нашия асортимент огромни вибратор.

Четка - Някои големи вибратори може да бъде трудно удобен за поставяне.Нанесете малко смазване в своя вибратор, преди да го въведе в ануса или вагината, и отталкивайтесь!Въпреки това, не използвайте силиконовата лубрикант на водна основа със силиконови фаллоимитаторами, вместо това, използвайте лубрикант на водна основа.

Разгледайте техника - Можете да използвате кратки и плитки трусове, за да се стимулира най-чувствителните нервни окончания в първия ⅓ на влагалището, или дълбоко вонзать по цялата дължина на влагалището или ануса е твърд и гладък вибратор.

Доите си точка G или простатата - Натиснете вибратор към горната част на стената на влагалището или към предната стена на ректума и прекарайте върха на фаллоимитатора по точка G или точка P, когато сте го изтеглиш.Повторете това движение, докато не постигнете интензивен оргазъм, който можете да усетите целия си тяло.

Долива се - не винаги трябва да поставите или да се премести вибратор по различен начин.Можете просто да го оставите в себе си за това усещане попълване, докато вие подхранвате вашия клитор или пенис до оргазъм!

КАК ДА ПОЧИСТИТЕ С ВИБРАТОР?

Измийте с топла вода и мек с дезинфекционен сапун и вода и избършете с чиста кърпа.Измийте добре и го положи до пълно изсъхване на въздуха.Можете също да използвате почистване кърпички, съдържащи алкохол, за да се избегне увреждане на силиконови вибратори.


Спецификация


  • Функция 2: Течен Силикон
  • Материал: Силикон
  • Непристойная снимка: No
  • Функция 3: Играчка за възрастни 18+
  • Тип елемент: Играчки За Анален Секс
  • Размер: 21*6cm
  • Функция 1: животински вибратор
  • Произход: Континентален Китай
  • играчка за възрастни: Masturbators
  • Функция 4: Цветна Фантазийный Вибратор
  • Секси провокативна: No
  • Ято: Небезрассудная опаковка


Коментари